https://www.heiper.nl/waarom-zou-ik-een-zakelijk-computersysteem-aanschaffen-als-een-consumentensysteem-ook-voldoet/f26c1
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Dit kan om meerdere redenen zijn. Een consumenten systeem hoeft overigens helemaal niet verkeerd te zijn, maar zakelijk systemen hebben vaak een aantal voordelen. De meest sprekende zijn:

  • Zakelijke systemen zijn voorzien van een Microsoft Windows pro licentie. Dat betekend dat met deze versie het computersysteem in het bedrijfsnetwerk (domein) geplaatst kan worden.
  • Zakelijke notebooks hebben (vaak in tegenstelling tot consumentensystemen) een betere accu en hebben de mogelijkheid om het uit te breiden met een dockingstation.
  • De reparatie en garantievoorwaarden zijn vaak veel beter dan die bij een consumenten systeem.
  • Consumenten systemen zijn gemaakt voor een gebruik van 10 tot 20 uur gebruik per week. Zakelijke systemen voor tenmiste 40 uur. Dit komt vanzelfsprekend de levensduur ten goede.
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.