https://www.heiper.nl/vijf-tips-voor-een-zorgeloze-vakantie/n156c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Vijf tips voor een zorgeloze vakantie!

De temperaturen lopen steeds verder op en de zomervakantie staat voor de deur! Vanzelfsprekend staan wij, zoals u gewend bent,  de gehele zomerperiode gewoon voor u klaar. Voordat u vertrekt hebben wij nog vijf praktische tips voor een zorgeloze vakantie:

  • Heeft u uw back-up bij ons geregeld met online back-up? Fijn dan kunt u gerust met vakantie! Als dat niet zo is, laat ons dan even meekijken of uw back-ups wel in orde zijn.
  • Vergeet niet uw Out of Office Reply (OOOR) aan te zetten! Dan weet diegene die u tijdens uw afwezigheid een e-mailbericht stuurt wanneer u weer terug bent. Hulp nodig bij het instellen? Bel gerust even naar 088 434 737 0, dan doen wij dat gelijk op afstand voor u.
  • Om het milieu en uw stroomrekening te ontzien (is ook risico verlagend op brandgevaar) is het verstandig om uw beeldschermen en computersystemen volledig uit te schakelen (en niet in stand-by te laten staan). Daarbij is ook het advies om opladers uit het stopcontact te halen.
  • Vergeet roaming op uw smartphone niet uit te schakelen als u op vakantie gaat naar landen buiten de EU. Daarnaast gelden de gunstige tarieven binnen de EU niet als u zich op zee bevindt, ook niet als u vaart tussen twee landen die bij de EU horen. U betaalt dan de hoofdprijs! Dus voorkom onaangename verrassingen / rekeningen en schakel uw roaming dan uit! Voor meer info over internet en bellen in het buitenland kijk hier of check je eigen provider. Heeft u hulp nodig bij het instellen? Bel gerust naar ons kantoor.
  • Laat u uw computersysteem thuis / op de zaak tijdens uw vakantie? Bij uitstek hét moment om deze eens van een servicebeurt te voorzien! Zorgen wij ervoor dat uw systeem weer helemaal schoon en up-to-date is als u weer aan het werk gaat! Neem gerust contact op met Rob voor het maken van een afspraak via onderstaande formulier (of stap gewoon tijdens kantoor uren ons kantoor binnen).

Tot slot wensen wij u via deze digitale weg allemaal een hele fijne en ontspannen zomer toe!

Heeft u interesse in een servicebeurt tijdens uw vakantie? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier!

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.