https://www.heiper.nl/veilig-omgaan-met-gegevens/n148c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Met een SSL Certificaat geeft u uw bezoekers en klanten maximale veiligheid en betrouwbaarheid op uw website of webwinkel.

Data encryptie

Een SSL Certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en uw website via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd. Met een SSL Certificaat wordt de data geëncrypt, oftewel versleuteld. De browser pakt het setje data in. Alleen de ontvangende server heeft de sleutel van dit pakketje data. Zo weet u dus zeker dat niemand gevoelige informatie in handen krijgt. 

Beter voor zoekmachines

Zoekmachines zoals Google en Bing hebben aangegeven dat ze een webwinkel of website met een SSL Certificaat beter beoordelen. Dus zelfs zonder technische of tekstuele verbeteringen of SEO-optimalisatie draagt een SSL Certificaat al bij aan de vindbaarheid. Ook dit is een reden om te kiezen voor een SSL Certificaat.

Privacywetgeving (AVG)

De wet heeft bepaald dat u in alle gevallen waarbij u een formulier of betaalmodule gebruikt, er gebruik moet maken van een beveiligde verbinding. Met een SSL-certificaat verzeker u de bezoekers van uw website ervan dat niemand anders inzicht heeft in (betaal)gegevens, en voldoet u dus aan de wet.

Vertrouwd gevoel

Door het SSL Certificaat geeft u aan dat uw website betrouwbaar is en dat u de privacy van uw bezoekers respecteert. Voor de bezoeker is uw veilige website te herkennen aan een slotje voor de url in de adresbalk van de browser. Met een SSL Certificaat zorgt u voor een vertrouwd en veilig gevoel bij uw bezoekers.

Actie (?)

Nog geen SSL Certificaat toegepast? Niet wetende hoe überhaupt te controleren of het toegepast is? Niet zeker of dit nodig is? Neem gerust contact met ons op (088 434 737 0).

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.