https://www.heiper.nl/tip-9-opmerkingen-maken-in-word/n173c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT
Niet zozeer een tip met betrekking tot Office 365, maar meer een tip voor het gebruik van Word. Het bekijken, nalopen en corrigeren van andermans Word document kan veel werk zijn. Hoe kun je nu handig aangeven wat er anders moet en uitleggen waarom dat zo is? Stop met het corrigeren van het Word document zelf en begin met het gebruiken (invoegen) van opmerkingen!
 
Door het werken met opmerkingen blijft het originele bestand ongewijzigd, maar ziet de lezer duidelijk wie de opmerking heeft gemaakt, waar de opmerking betrekking op heeft en kan er uitgebreid uitleg bij gegeven worden. Is de opmerking niet meer relevant of inmiddels aangepast? Dan kan de opmerking gewoon weer verwijderd worden!
 
Zien hoe het werkt? Bekijk hier een Youtube filmpje met uitleg. Meer weten over handige features in Office 365? Kijk op onze website of kom naar een van onze kennissessies over Office 365!
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.