https://www.heiper.nl/tip-5-agenda-s-delen/n169c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Tip #5: Agenda's delen


De meeste gebruikers zijn bekend met de agenda functionaliteit van Microsoft Outlook. Maar wist je ook dat je agenda’s heel eenvoudig met elkaar kunt delen? Erg handig om bijvoorbeeld de beschikbaarheid van je collega in te zien of om in een overzicht zowel je zakelijke, als ook persoonlijke agenda te hebben. Bij het delen van je agenda adviseren we om dit altijd in de online versie van Outlook (webbased) te doen en daar ook te accepteren! Het mooie van deze functie is dat je hiermee ook op je mobiele devices gelijk de andere agenda’s kunt zien!
 
Zien hoe het werkt? Bekijk hier een Youtube filmpje met een demonstratie.
 
 Wilt u meer weten over agenda's delen en andere mogelijkheden in Office 365? Kom dan naar een van onze kennissessies en ontdek wat er allemaal (nog meer) mogelijk is met Office 365!

Toch liever hulp van een de Microsoft specialisten van Heiper ICT? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.