https://www.heiper.nl/tip-4-gebruik-skype-voor-bedrijven/n168c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT
Skype voor bedrijven is een chat programma van Microsoft dat (net als Word, Excel en PowerPoint) inbegrepen zit in de Office 365 suite (bij Business, Business Premium, E1, E3 en E5). Eigenlijk is het veel meer dan alleen een chat… Je kunt er mee (video)bellen, chatten en bestanden in delen. Het mooie van Skype voor bedrijven is de integratie met bijvoorbeeld Outlook. Hierdoor kan Skype automatisch instellen of je beschikbaar bent of niet (omdat je bijvoorbeeld een afspraak in je agenda hebt staan). Even niet achter je PC? Dan stuurt Skype alsnog het bericht naar je e-mail toe. Zo hoef je dus nooit iets te missen.
 
 
Wilt u meer weten over Skype voor bedrijven? Kom dan naar een van onze kennissessies en ontdek wat er allemaal mogelijk is! 
 
Toch liever direct hulp van een de Microsoft specialisten van Heiper ICT? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.