https://www.heiper.nl/tip-3-samenwerken-in-word/n166c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT
Microsoft Word… iedereen kent en gebruikt het eigenlijk wel. Toch zitten er nog tal van (vaak) onbekende handige functies in!
Met meerdere personen (gelijktijdig) werken aan hetzelfde document is daar een voorbeeld van. Wanneer je een Word document gedeeld hebt (via OneDrive of SharePoint) kun je daar gelijktijdig in werken. Je ziet wie erin werkt, waar diegene de cursor heeft en ziet anderen zelfs live typen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een bespreekverslag van een vergadering opstelt. Zo kan iedereen gelijk meelezen.
 
Zien hoe het werkt? Bekijk hier het Youtube filmpje met een demonstratie! 
 
Wilt u meer weten over samenwerken in Word en andere mogelijkheden in Office 365? Kom dan naar een van onze kennissessies en ontdek wat er allemaal (nog meer) mogelijk is met Office 365!

Toch liever direct hulp van een de Microsoft specialisten van Heiper ICT? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.