https://www.heiper.nl/tip-2-gebruik-onenote-voor-het-maken-van-aantekeningen-en-actielijstjes/n165c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT
OneNote is een programma dat ideaal is om te gebruiken bij het maken van aantekeningen van een presentatie die je bijwoont, het opstellen en bijhouden van een actielijst voor jezelf of om met elkaar wat aantekening te maken op een plaatje. OneNote is een programma van Microsoft dat (net als Word, Excel en PowerPoint) inbegrepen is binnen de Office 365 suite (bij Business, Business Premium, Pro Plus, E3 en E5). Het mooie is dat OneNote beschikbaar is voor je PC, Mac, Tablet, Smartphone (iOs en Android) en zelfs als webapp..en al deze platformen synchroniseren altijd met elkaar! Echt ideaal!
 
Het toevoegen van een extra “pagina” een losse notitie pagina of simpelweg een foto maken met je smartphone en gelijk voorzien van aantekeningen is geen enkel probleem. Even geen internet? Maakt niet uit! Achteraf (wanneer je weer internet hebt) worden je aanpassingen alsnog gesynchroniseerd!
 
Zien hoe het werkt? Bekijk hier een Youtube filmpje met uitleg!
 
Of lees de blog van onze accountmanager Koert Krikke.
 
Toch liever hulp van een de Microsoft specialisten van Heiper ICT? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!
 
 
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.