https://www.heiper.nl/tip-13-bestanden-delen-binnen-sharepoint/n177c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Verstuurt u nog steeds bestanden als bijlagen in e-mailberichten? Stuurt u nog voor elke nieuwe versie van het bestand/document een nieuw bericht? Loopt u er ook nog wel eens tegen aan dat de bijlage te groot is om te versturen? Stop! Vanaf nu kan dat anders!
 
Wanneer u gebruikt maakt van SharePoint is het veel beter, sneller en veiliger om uitsluitend de link te versturen. De ontvanger kan op die manier (rechtstreeks) het bestand openen. Voordelen? Geen risico op te grote bijlagen meer. Daarnaast kunnen personen die er niet bij mogen het bestand niet openen. Bestand gewijzigd? Dan blijft de link hetzelfde! Dus nooit meer nieuwe versies over en weer mailen.
 
Zien hoe het werkt? Bekijk hier een demonstratiefilmpje. Wilt u meer tips en informatie over Office 365? Neem een kijkje op onze website! Of kom naar een van onze kennissessies

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.