https://www.heiper.nl/tip-10-bestanden-bekijken-vanaf-je-mobiele-devices/n174c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT
Werkt u met Microsoft OneDrive of SharePoint? Dan bent u vast al bekend met het gemak van on- en offline werken in uw bestanden, waar dan ook! Wat u wellicht nog niet wist is dat u ook via uw Smartphone en Tablet (iOS en Android) bij uw bestanden kunt! Dit kan zowel voor OneDrive als ook SharePoint. Het enige wat u hiervoor moet doen is de app installeren en inloggen!
 
Zien hoe het werkt? Bekijk hier een filmpje met uitleg!
 
Wilt u meer weten over werken met mobiele devices? Kom dan naar een van onze kennissessies en leer meer over de mogelijkheden van Office 365!
 
Toch liever direct hulp van een de Microsoft specialisten van Heiper ICT? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.