https://www.heiper.nl/tip-1-gebruik-flow-om-nog-efficienter-samen-te-werken-in-documenten/n163c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT
Flow is een handig programma waarmee je nog meer uit SharePoint kunt halen. Met Flow kun je automatische acties instellen, bijvoorbeeld als er wijzigingen aan documenten gedaan worden via SharePoint.  Zo ben je altijd op de hoogte of er collega’s wijzigingen in een bepaald document hebben gemaakt.
 
Een voorbeeld situatie:
Je werkt samen met twee andere collega’s aan een gezamenlijk Word document. Je wilt graag op de hoogte blijven wanneer een van je collega’s een wijziging in het document heeft gemaakt… Hiervoor kun je in Flow instellen dat je bij elke mutatie een e-mailbericht ontvangt over wie er wanneer een wijziging gemaakt heeft.
 
Het mooie is dat er tal van templates beschikbaar zijn waardoor het instellen hiervan eenvoudig is.
 
Zien hoe het werkt? Bekijk hier een Youtube filmpje!
 
 
Toch liever direct hulp van een de Microsoft specialisten van Heiper ICT? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.