Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookes. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sluiten
https://www.heiper.nl/over-heiper/werken-bij-heiper/voip-specialist/_508____NL
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 

Vacature VoIP specialist

Vanwege onze groei zijn we op zoek naar nog meer specialisten! Dit keer een VoIP specialist. We werken met het BroadSoft platform en hier heb je dus veel kennis van. Samen met de andere technische specialisten, zoals de netwerk- en systeembeheerders, lever je de klant perfecte oplossingen.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 5 jaar werk ervaring met telefonie (vast en mobiel) en VoIP;
  • Je bent bekend met het BroadSoft platform;
  • Je hebt ervaring met het opstellen van belschema’s en het implementeren daarvan;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken;
  • Klant- en servicegericht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • In bezit van rijbewijs B;

Functieomschrijving

Als VoIP Specialist weet jij als geen ander de behoefte van de klant in kaart te brengen en te vertalen naar een perfecte VoIP oplossing. Zo stel je belschema’s op om de “callflow” inzichtelijk te krijgen en adviseer jij in opties waar de klant geen eens weet van had. Deze oplossing weet je ook prima zelf te presenteren en ben je daarna verantwoordelijk voor de implementatie daarvan. Door jouw bak met kennis over VoIP ben je tevens de steun en toeverlaat van je collega’s voor alle telefonie gerelateerde vragen.

Hoe ziet je dag eruit?

Allereerst start je de dag met een heerlijk bakje koffie of thee! Heb je nog niet ontbeten? Dan kan je altijd een broodje pakken. Er staat een afspraak op de planning met één van je collega’s die een mogelijk nieuwe klant heeft voor een VoIP telefonie oplossing. Je weet naar aanleiding van de opmerkingen van je collega een goede eerste opzet te maken voor een telefonie oplossing. Na deze afspraak heb je op de planning staan om wat configuraties door te voeren voor de VoIP klanten die jij in beheer hebt. Door naar de volgende afspraak, want je gaat samen met je sales collega je eerder gemaakte opzet presenteren bij de klant. Die raakt gierend enthousiast door de opties die jij voordraagt waar hij helemaal niet van bewust was. Succes behaald! Samen op de weg naar huis kan jij vast je planning doorlopen voor de volgende dag… Er staan weer klanten op je te wachten die echt jouw kennis nodig hebben!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Je krijgt een fijne werkplek en heel veel gezellige collega’s! Ontzettend leuke uitjes, gezamenlijke lunch en op vrijdag altijd een gezellige borrel ter afsluiting van de week.

Ben jij het die ons team komt versterken?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uit zou zien? We plannen graag een kennismakingsgesprek in! Stuur een bericht naar het e-mailadres vacature@heiper.nl

 

Vacature in PDF

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.