https://www.heiper.nl/over-heiper/werken-bij-heiper/office-manager/_522____NL
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Vacature Office Manager

Wij zoeken een Office Manager; de spil van het bedrijf, het gezicht, de vriendelijke lach, degene die zorgt dat we weer verder groeien! Het lijkt misschien een gekke omschrijving, maar dat is wel waar we naar zoeken. Vanwege onze groei kunnen we enorm goed versterking gebruiken op verschillende Office Management, HR en Administratieve taken. Maar natuurlijk ben jij ook het gezicht zodra er een klant bij ons op kantoor komt.

Taakomschrijving

Als Office Manager bij Heiper ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende zaken

 • Je bent het eerste aanspreekpunt van ons kantoor en verzorgt onze klanten (en stiekem wijzelf) van een glimlach;
 • Je zorgt voor alle facilitaire zaken van het kantoor. Dit doe je door bijvoorbeeld contact te houden met verschillende leveranciers zoals de schoonmaak, zorg je voor een lekker lunch, een representatieve uitstraling van het kantoor en zal er onder jouw bewind geen gestorven plant meer te vinden zijn (we zijn al overgestapt op plastic);
 • Je zorgt dat al onze medewerkers de tools hebben om hun werk te doen (laptop, telefoon, accounts, pennen, etc.). Dit doe je bij indiensttreding, maar er zal ook geen whiteboard stift meer ontbreken;
 • Je zorgt voor een goede orde van de administratie, dit zijn onder andere de personeelsadministratie (verzuim, contracten etc.), leasecontracten, planning van functioneringsgesprekken en een stuk financiële administratie;
 • Jij maakt al onze medewerkers elke maand weer blij, want jij zorgt voor een correcte afhandeling van het salaris;
 • Je ondersteunt ons met bepaalde events zoals klantdagen, uitjes en business meetings;

Profiel

 • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken;
 • Je bent communicatief vaardig en stressbestendig;
 • Klant- en servicegericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent representatief en goed verzorgd;
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.

Hoe ziet je dag eruit?

Allereerst start je de dag, meestal voordat je collega’s binnenstappen, met een heerlijk bakje koffie of thee! Heb je nog niet ontbeten? Dan kan je altijd een broodje pakken. Vanaf het moment dat je kantoor binnenkomt check je even hoe het er allemaal uitziet en ruim je even op waar nodig, je weet immers dat er meerdere klanten op bezoek komen die middag. Eenmaal achter je computer check je de ingekomen mail op de algemene boxen en licht je collega’s in die wat op moeten pakken. Nadat je de boodschappen besteld hebt voor de lunch van volgende week en je meermaals klanten en leveranciers telefonisch te woord het gestaan geniet je van een goede lunch en een gezellig gesprek met je collega’s.

De klanten waarvan je wist die zouden langskomen staan bij de deur en die ontvang jij met een glimlach en voorzie je van een goede kop koffie! Nog een paar administratieve taken wegwerken en je dag zit er alweer op! Oh… jij was diegene die er weer voor zorgde dat er op vrijdag een biertje koud stond! Al je collega’s zijn super blij met je!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Je krijgt een fijne werkplek en heel veel gezellige collega’s! Ontzettend leuke uitjes, gezamenlijke lunch en op vrijdag altijd een gezellige borrel ter afsluiting van de week.

Ben jij het die ons team komt versterken?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? We plannen graag een kennismakingsgesprek in! Stuur een bericht naar het e-mailadres vacature@heiper.nl

 

Voor alle recruiters: wij vullen deze vacature zelf in en acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld. 

Vacature in PDF

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.