https://www.heiper.nl/over-heiper/werken-bij-heiper/marketeer/_505____NL
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 

Wij zoeken een Marketeer! 

Kom jij met je enthousiasme en doorzettingsvermogen onze Marketing en Communicatie uitingen tot een hoger plan brengen!?

De wereld aan je voeten zou je kunnen zeggen. Het papier is nog blanco! Ofwel, wij hebben jou nodig om onze Marketing en Communicatie ideeën naar een hoger plan te brengen. Zo schrijf je samen met een techneut de blogs voor op de website, maar houd je ook goed in de gaten wat het rendement van de Adwords is en adviseer je hoe we dit beter in kunnen zetten. Naast deze reguliere activiteiten help je ook mee met het organiseren van klantendagen. Denk jij dat er nog wel wat meer creatieve dingen zijn te bedenken? Graag, dan ben jij perfect voor de rol!

Wij zijn groeiende, dus er is zat ruimte om je ambities waar te maken. We ondersteunen je daar ook graag in!

Profiel

  • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken.
  • Hebt eigen ideeën en durft die met trots te presenteren
  • Affiniteit met ICT en commercie
  • HBO denk- en werkniveau
  • Representatief en resultaatgericht
  • Je begint net aan je carrière of bent toe aan je 2e uitdaging
  • Klant- en servicegericht
  • Creatieve, flexibele houding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • In bezit van rijbewijs B

Taakomschrijving:

De focus zal veel liggen op het meehelpen verzinnen van nieuwe Marketing uitingen, wij hebben ideeen, maar willen eigenlijk die van jou horen. Je zal dus bijvoorbeeld blogs schrijven, een nieuw idee ontwikkelen voor onze website, klantendagen organiseren en helpen meedenken hoe we andere Marketingtools in kunnen zetten.

Wat bieden wij:

Het betreft een fulltimefunctie. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden!

Spelfout ontdekt?

Mooi, dan hebben we in ieder geval je aandacht! Wij kijken uit naar een kennismaking met een kop koffie of thee! Bel even met Martijn op +31(0)6 457 44 833 om een afspraak te maken of stuur een mailtje naar martijn@heiper.nl

 

Vacature in PDF

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Ondersteuning op afstand software downloadenOndersteuningssoftware om met het systeem te verbinden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.