https://www.heiper.nl/over-heiper/werken-bij-heiper/junior-accountmanager
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal

Vacature junior accountmanager

Wij hebben versterking nodig! Ben jij diegene die er helemaal voor gaat om tevreden klanten te hebben? Wij zoeken een collega met een vlotte babbel die ons komt versterken als junior accountmanager. Ben jij degene die met een goed voorstel komt en goed bereikbaar is voor de klant? Heb je er plezier in om samen met collega’s er voor de zorgen dat we onze klanten voorzien in de allerbeste ICT infrastructuur? Dan zijn we op zoek naar jou!

Profiel

  • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief vaardig en neemt initiatief;
  • Klant- en servicegericht met een gezonde commerciële antenne;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Hebt ervaring en kennis van moderne ICT oplossingen als Remote Desktop Server, Office 365 en SharePoint;
  • In bezit van rijbewijs B.

Taakomschrijving

Als junior accountmanager ben je verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten. Je signaleert en adviseert verbeteringen die klanten kunnen treffen aan hun ICT omgeving. Je stelt offertes en rapporten op en bent het aanspreekpunt voor klanten. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur, het liefst 40 uur per week.

Hoe ziet je dag eruit?

Allereerst start je de dag met een heerlijk bakje koffie of thee! Samen met je directe collega’s neem je de aanvragen door die binnen zijn gekomen en bekijk je je agenda voor die dag. Je stelt een aantal offertes op en belt vervolgens de offertes na die je de dag ervoor hebt gemaakt. Nadat je een paar klanten hebt gebeld die je al enige tijd niet gesproken had, ga je gezellig met je collega’s lunchen. In de middag staan er twee klantbezoeken op de agenda. Aan het einde van de dag verwerk je je gemaakte afspraken en werp je nog even een laatste blik op binnengekomen e-mailberichten en je agenda van morgen. Morgen start de dag met teamoverleg… leuk! Want je hebt weer nieuwe ideeën om aan je collega’s voor te stellen zodat onze de klanten nog blijer gemaakt kunnen worden!

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur, maar het liefst fulltime. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Je krijgt een fijne werkplek en kan gebruik maken van onze heiper-poule-auto. Heel veel gezellige collega’s, ontzettend leuke uitjes, gezamenlijke lunch en op vrijdag altijd een gezellige borrel ter afsluiting van de week.

Ben jij het die ons team komt versterken?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? We plannen graag een kennismakingsgesprek in! Stuur een bericht met je CV en motivatie naar het e-mailadres vacature@heiper.nl

Voor alle recruiters: wij vullen deze vacature zelf in en acquisitie naar aanleiding van dez​e vacature wordt dus niet op prijs gesteld. 

Vacature in PDF

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.