https://www.heiper.nl/onze-oplossingen/multifactor-authenticatie/_499____NL
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 

Multifactor Authenticatie (MFA)

Wat is MFA

Azure Microsoft multifactor authenticatie helpt bij het bewaken van de toegang tot gegevens en toepassingen en komt tegemoet aan de wensen van gebruikers met een eenvoudige aanmeldingsprocedure. Het biedt een robuuste verificatie met een scala aan gebruiksvriendelijke verificatieopties, waaronder telefonische oproepen, sms-berichten of mobiele app-meldingen en eenmalige alleen het wachtwoorden, zodat gebruikers een voor hen geschikte methode kunnen kiezen.

Een leuk en eenvoudig filmpje laat de mogelijkheden kort zien..

Wat betekend dit voor u als gebruiker

MFA kan toegepast worden bij het maken van een VPN verbinding, het inloggen op een Remote Desktop Server of bijvoorbeeld bij het aanmelden op de online Office 365 omgeving (waaronder Outlook, SharePoint, OneNote, etc.)

Bij het aanmelden op een van de bovenstaande voorbeelden blijft het inloggen met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord gewoon bestaan, maar moet dit tevens bevestigd worden met een additionele authenticatiemethode. Elke medewerker van de organisatie kan individueel zijn/haar eigen authenticatie methode kiezen. Bijvoorbeeld SMS Authenticatie, Telefonisch Authenticatie of een Mobiele APP-melding. Nadat deze authenticatie succesvol is geweest wordt er aangemeld op de betreffende omgeving.

Maar is dat niet verschrikkelijk duur?

Dat valt reuze mee! De dienst kan per kwartaal afgenomen worden (per gebruiker). De kosten hiervoor bedragen € 15,- per kwartaal per gebruiker. De implementatie is eenmalige en zal minder dan een dag werk zijn.

Eerst zien, dan geloven?

Maak gerust een afspraak of kom langs bij ons op kantoor. Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden.

De voordelen van MFA via Heiper:

  • Installatie en configuratie mogelijk, afgestemd op medewerker;
  • Optimale beveiliging;
  • Facturatie en ondersteuning via Heiper.
Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Ondersteuning op afstand software downloadenOndersteuningssoftware om met het systeem te verbinden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.