https://www.heiper.nl/onze-oplossingen/hardware
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Beoordeling

Wat zijn uw ervaringen met Heiper als automatiseerder? Wij worden door automatiseerder.nl als onderstaand beoordeeld.

Wil u ook een beoordeling geven? Graag! Klik dan hier.


Heiper: hét adres voor hardware

Wat heeft u nodig?

Een computernetwerk begint met hardware, oftewel apparatuur. Meestal heeft men een server nodig maar bijna altijd heeft u ook werkstations (PC's en/of laptops) nodig. Daarnaast bevat een netwerk de nodige randapparatuur zoals printers, een router, een switch en een draadloos WiFi accesspoint.

Waarom kopen bij Heiper?

Wij weten wat u nodig heeft in uw netwerk. De apparatuur die wij gebruiken heeft een uitstekende balans tussen kwaliteit en prijs en is bewezen goed. De voordelen als u bij Heiper koopt:

  • Wij kennen uw netwerk, wij weten wat in uw geval de beste keuze is;
  • Wij installeren en configureren de apparatuur 'klaar voor gebruik';
  • Eventuele garantie-afhandeling bij defecten regelen wij gratis voor u;
  • Indien nodig plaatsen we tijdelijk een vervangend apparaat bij u zonder dat u hiervoor huur hoeft te betalen;
  • Bij Heiper geen moeilijke technische termen. Zo hebben we slechts 2 typen PC's: 'standaard' en 'extra snel'.
  • Ons advies is natuurlijk ook gratis.

Heiper levert kwaliteitsapparatuur op onder andere het gebied van:

Werkstations

Voor zakelijke werkstations (PC's en/of laptops) bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de geplande werkzaamheden met het werkstations (administratief? AutoCAD werkzaamheden?) adviseren wij wat u nodig heeft.

Servers

Een server is maatwerk. Afhankelijk van uw behoeftes, de systeemeisen van uw software en de verwachte groei van uw organisatie stellen we een configuratie samen en brengen we een voorstel op maat uit.

Routers

Een router is het kastje dat uw lokale netwerk met het internet verbindt. Zonder router kunt u dus niet online. De router fungeert tevens als zgn. firewall (het apparaat dat u beschermt tegen inbraakpogingen van internet). Heiper levert en configureert zakelijke routers en kan u hier uitstekend over adviseren.

Switches

Een switch is het verdeelapparaat in uw netwerk waar alle netwerkkabels in uitkomen. Deze 'knoopt' dus uw netwerk aan elkaar vast. Belangrijk is voldoende capaciteit, zowel qua aantal poorten (aansluitpunten) als snelheid. Heiper adviseert en levert.

WiFi accesspoints

Natuurlijk wilt u ook graag met uw laptop of smartphone draadloos kunnen werken. Wij leveren en configureren kwaliteitshardware op het gebied van WiFi. Dit kan zowel voor een klein netwerk als voor grotere 'roaming' netwerken (waar u meerdere WiFi accesspoints hebt die elkaar aanvullen).

Printers

Het papierloze bedrijf blijkt tot nu toe nog een utopie; iedereen heeft dus nog steeds printers nodig. Heiper adviseert u over de beste printer en levert ze. Kleinere printoplossingen leveren wij zelf, voor grotere oplossingen schakelen wij vaak een externe partij in.

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.