https://www.heiper.nl/ondersteuning/_423____NL
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal

Ondersteuning

Heiper helpt u graag!

Veel MKB-bedrijven beschikken niet over de mankracht en het budget voor een eigen ICT-afdeling. Terwijl ondersteuning vaak wél hard nodig is om slagvaardig en probleemloos te kunnen werken. Daarom is het goed om te weten dat ondernemingen voor ICT-vraagstukken altijd kunnen terugvallen op Heiper. Wij zorgen dat u uw werk kunt doen. En dat u uw werk kunt blijven doen, wat er ook gebeurt. Heiper is daarmee een verlengstuk van uw bedrijf of organisatie, of kan desgewenst aanvullend zijn op uw eigen ICT-afdeling.

Op afstand

Veel ondersteuningswerkzaamheden kunnen op afstand worden uitgevoerd. De behulpzame medewerkers van Heiper helpen u zo snel mogelijk weer op weg, zodat u vlot verder kunt gaan met waar u mee bezig was.

Vindt u het lastig om uit te leggen wat er precies aan de hand is? Geen nood. Onze medewerkers praten in gewone mensentaal!

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Ondersteuning op afstand software downloadenOndersteuningssoftware om met het systeem te verbinden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.