https://www.heiper.nl/de-avg
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Algemene verordening gegevensbescherming

Zeer actueel… de Algemene verordening gegevensbescherming, oftewel: de AVG. Zeker niet altijd concreet, maar bijna altijd van toepassing op uw organisatie.

Wat houdt deze verordening in? Wat moet ik ermee? Waar moet ik beginnen? Drie vragen die we als ICT dienstverlener heel veel krijgen.

Onze rol als ICT dienstverlener in deze gaat verder dan alleen het toepassen van enkele technische maatregelen. We kunnen onze ervaringen (op pragmatische wijze) delen zodat ook u aan de slag kunt (blijven) gaan met de AVG.

Wilt u meer informatie over de AVG en wat dit betekent voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@heiper.nl of via 088-4347370 of vul onderstaande contactformulier in! 

Contactformulier

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.