https://www.heiper.nl/criminelen-verdienen-steeds-meer-geld-aan-ceo-fraude/n160c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Uit onderzoek van de NOS blijkt dat ceo-fraude steeds vaker voorkomt. Een fraudeur doet zich voor als een hooggeplaatst persoon binnen een bedrijf, richt zich tot de medewerker die verantwoordelijk is voor betalingen en probeert zo grote bedragen binnen te halen. De fraudeurs weten binnen te komen in de mailbox van het slachtoffer en kunnen zo precies het taalgebruik afstemmen op wat gangbaar is binnen het bedrijf.


Hoewel veel van dit soort mails direct in de prullenbak belanden, heeft deze vorm van fraude wel degelijk effect. Waar de fraudeurs in heel 2016 zo'n 650.000 euro buitmaakten bij Nederlandse bedrijven, is dat in de eerste acht maanden van dit jaar al ruim 2,5 miljoen euro. Dit blijkt uit cijfers die de NOS heeft opgevraagd bij de Fraudehelpdesk.

Lees het volledige artikel op NOS.nl.

Bron: NOS.nl

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.