https://www.heiper.nl/actueel/kennissessies/ict-en-veiligheid
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 

Kennissessies - ICT en Veiligheid

Met de toegenomen cybercriminaliteit wordt veiligheid in de ICT steeds belangrijker. Daarom hebben we afgelopen maart een viertal interactieve kennissessies over ICT & Veiligheid georganiseerd. Vanwege de vele positieve reacties hebben we besloten om nog twee extra kennissessies in te plannen! Deze kennissessies vinden plaats op dinsdag 4 en donderdag 6 juni tijdens de lunch (van 12.00 - 14.00 uur) bij ons op kantoor. Grijp je kans en schrijf je snel in via onderstaande formulier!

Waar gaan de sessies over?

Tijdens deze sessies gaan we in op hacking; hoe gaan hackers te werk, en wat kun je doen om jezelf hier tegen te beschermen? Wellicht ben je van mening dat je niet interessant genoeg bent voor hackers? Vergis je niet! In deze sessie leggen we uit waarom iedereen (dus grotere en kleinere organisaties) interessant is voor hackers en met hacking van doen heeft. Daarnaast geven we een korte live demonstratie  hoe hacking in zijn werk gaat. Uiteraard gaven we ook praktische informatie, adviezen en tips wat je kunt doen om hacking te voorkomen! En welke maatregelen je kunt treffen en wat je moet doen als het dan toch misgaat…

Grijp deze kans en meld je aan voor de kennissessie ICT & veiligheid. Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. 

Aanmeldformulier

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.