https://www.heiper.nl/actueel/kennissessies/ict-en-veiligheid
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 

Kennissessies - ICT en Veiligheid

Veiligheid vinden we bij Heiper ICT erg belangrijk. Om het belang van goede beveiligingsmaatregelen uit te leggen en het bewustzijn te vergroten organiseren we in maart een viertal interactieve kennissessies over ICT & Veiligheid. Tijdens deze sessies leggen we uit wat hacking is, wie erachter zitten en waarom er gehacked wordt. Ook leggen we uit waarom iedereen (grotere en kleinere organisaties) hiermee van doen heeft. We zullen een korte demonstratie geven hoe hacking in zijn werk gaat. Uiteraard geven we ook praktische informatie, adviezen en tips wat je kunt doen om hacking te voorkomen! En welke maatregelen je kunt treffen en wat je moet doen als het dan toch misgaat…

De kennissessies zijn bedoeld voor IT verantwoordelijken die inspiratie op willen doen hoe je me ICT & Veiligheid binnen je bedrijf moet om gaan. Er is geen technische voorkennis vereist om deze sessies bij te wonen.

We organiseren de sessie vier keer. De sessie vindt plaats bij ons op kantoor in Huizen. Je kunt je aanmelden voor één van de vier sessies. Wacht niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen per sessie beschikbaar. De sessies zijn in principe kosteloos, echter rekenen we een no-show fee van 25€ bij niet opkomen dagen.

Aanmeldformulier

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.