https://www.heiper.nl/actueel/kennissessies/_514____NL
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
kennissessies

Kennissessies - samen ontdekken wat Office 365 allemaal (nog meer) kan!

In november organiseren we bij ons op kantoor in Huizen vier interactieve kennissessies over Office 365! Office 365, je hebt er vast wel eens van gehoord of werkt er zelfs al mee, maar wat is het nu precies en wat kun je er allemaal mee? Tijdens de kennissessies gaan we in  op de verschillende toepassingen en functionaliteiten van Office365.


We organiseren dit keer vier verschillende kennissessies, met iedere sessie een net iets andere insteek. Zo is er voor iedere gebruiker een sessie die aansluit bij zijn of haar kennis en ervaring met Office 365. Lees hieronder welke sessies we aanbieden en meld je aan voor de sessie die het beste aansluit bij jouw situatie! 

Wacht niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen per sessie beschikbaar (max 1 persoon per organisatie). De sessies zijn van 12.00 - 13.30 uur. De sessies zijn kosteloos, echter rekenen we een no-show fee van 25€ bij niet opkomen dagen.

 

Kennissessies

 

Sessie 1: dinsdag 13 november - op ontdekkingstocht


Heb je nog een oude Office versie (of zijn er verschillende versies in de omloop) en wil je weten of je kunt / of moet overstappen naar Office 365? Kom dan naar de sessie op dinsdag 13 november! Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn licenties, Office 365 versus Office, on-en offline (mobiel), veiligheid en op meerdere plekken kunnen werken. Tijdens deze sessie ontdek je wat Office kan, hoe je het kan gebruiken op je devices (apps) en of je er klaar voor bent om over te stappen!

 

Sessie 2: donderdag 15 november – haal er meer uit! (deze sessie is vol)


Heb je al (voor een deel) Office365, maar wil je er meer uithalen? Kom dan naar de sessie op donderdag 15 november. Tijdens deze sessie geven we meer informatie over SharePoint / One drive en One Note , wat is het precies en wat kan het? Een ander belangrijk onderwerp van deze sessie is samenwerken met Office 365. Tot slot geven we tips en trics over Excel en Word (denk aan Lay out, indexering, samenvoegen en opmerkingen) zodat je ook hier meer uit kunt halen! 

Deze sessie is vol. Toch graag deelnemen? Stuur dan een e-mail naar brigit@heiper.nl dan plaatsen we je op de wachtlijst voor het geval er een plekje vrij komt.

 

Sessie 3: dinsdag 20 november – ontdek de verbogen parels!
 

De sessie van dinsdag 20 november zal dieper ingaan op Office 365. Je werkt er al wel mee, maar je wilt er graag meer uithalen. Tijdens deze sessie zullen we samen de verborgen pareltjes van Office 365 ontdekken! We zullen hierbij ingaan op werken met SharePoint, Flow, Skype en Agenda’s. Aan het einde van deze sessie weet je o.a. hoe je documenten optimaal kunt delen, volgen en beheren in SharePoint. Hoe Skype je (interne) e-mailstromen kan reduceren en hoe je in Outlook beter kunt plannen, agenda’s kunt delen en ruimtes kunt definiëren.


Sessie 4: donderdag 22 november – processen automatiseren!


Heb jij je relaties nog in een Excel bestand staan? Of heb jij veel processen op orde, maar zijn deze processen nog niet allemaal geautomatiseerd? Zou je graag ontdekken hoe je de dingen binnen jouw bedrijf (verder) kunt automatiseren?  Meld je dan aan voor de vierde kennissessie omtrent het thema Office 365!  Tijdens deze sessie  gaan we in op het automatiseren van  processen, wat daar voor nodig is, hoe dit geoptimaliseerd kan worden en wat het je aan tijd oplevert. Onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn Office 365 in het algemeen, Booking, Staffhubb en Outlook Contact Manager.

 

Meld je snel aan via onderstaande formulier voor één van bovenstaande sessies en ontdek wat er allemaal mogelijk is met Office 365!

 

Aanmeldformulier kennissessies

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.