https://www.heiper.nl/actueel/kennissessies
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 

Kennissessies 

Kennis delen vinden we bij Heiper ICT erg belangrijk. Daarom organiseren we gedurende het jaar meerdere kennissessies. Het afgelopen jaar hebben we tijdens onze kennissessies aandacht besteed aan AVG en Office365. De komende kennissessies zullen gaan over ICT en Veiligheid. Tijdens deze sessies leggen we uit wat hacking is, hoe het werkt en wie daar eigenlijk achter zitten. We zullen ook een korte demonstratie geven hoe hacking werkt. Uiteraard geven we ook praktische informatie en tips wat je kunt doen om hacking te voorkomen!

De kennissessies zijn bedoeld voor IT verantwoordelijken die inspiratie op willen doen hoe je me ICT & Veiligheid binnen je bedrijf moet om gaan. Er is geen technische voorkennis vereist om deze sessies bij te wonen.

We organiseren de sessie vier keer. Je kunt je aanmelden voor één van de vier sessies. Wacht niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen per sessie beschikbaar. De sessies zijn in principe kosteloos, echter rekenen we een no-show fee van 25€ bij niet opkomen dagen.

Aanmeldformulier ICT en Veiligheid

  

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.