https://www.heiper.nl/actueel/kennissessies
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
kennissessies

Kennissessies - samen ontdekken wat Office 365 allemaal (nog meer) kan!

In november organiseerden we bij ons op kantoor in Huizen drie interactieve kennissessies over Office 365. Office 365, je hebt er vast wel eens van gehoord of werkt er zelfs al mee, maar wat is het nu precies en wat kun je er allemaal mee? Tijdens de kennissessies gingen we in  op de verschillende toepassingen en functionaliteiten van Office 365.

We organiseerden dit keer drie verschillende kennissessies, met iedere sessie een net iets andere insteek. Zo was er voor iedere gebruiker een sessie die aansluit bij zijn of haar kennis en ervaring met Office 365. De opkomst voor de sessies was erg goed en het was dan ook volle bak!  De deelnemers gaven aan dat ze het erg waardeerden dat we deze sessies organiseerden. Ook de kleine en informele groep waarbij volop ruimte was voor het stellen van vragen werd als zeer positief ervaren.

  Lees hieronder meer over de sessies die we hebben aangeboden. 

Kennissessies

Sessie 1: donderdag 15 november – haal er meer uit! (deze sessie is vol)


Heb je al (voor een deel) Office365, maar wil je er meer uithalen? Kom dan naar de sessie op donderdag 15 november. Tijdens deze sessie geven we meer informatie over SharePoint / One drive en One Note , wat is het precies en wat kan het? Een ander belangrijk onderwerp van deze sessie is samenwerken met Office 365. Tot slot geven we tips en trics over Excel en Word (denk aan Lay out, indexering, samenvoegen en opmerkingen) zodat je ook hier meer uit kunt halen! 

Deze sessie is vol. Toch graag deelnemen? Deze sessie wordt ook op donderdag 22 november aangeboden! 

Sessie 2: dinsdag 20 november – ontdek de verbogen parels! (deze sessie is vol)
 

De sessie van dinsdag 20 november zal dieper ingaan op Office 365. Je werkt er al wel mee, maar je wilt er graag meer uithalen. Tijdens deze sessie zullen we samen de verborgen pareltjes van Office 365 ontdekken! We zullen hierbij ingaan op werken met SharePoint, Flow, Skype en Agenda’s. Aan het einde van deze sessie weet je o.a. hoe je documenten optimaal kunt delen, volgen en beheren in SharePoint. Hoe Skype je (interne) e-mailstromen kan reduceren en hoe je in Outlook beter kunt plannen, agenda’s kunt delen en ruimtes kunt definiëren.


Sessie 3: donderdag 22 november – haal er meer uit! (extra sessie!)

Vanwege de grote belangstelling voor de sessie - haal er meer uit! -  hebben we besloten een extra sessie aan te bieden. De sessie - haal er meer uit! – zal in gaan op de ins – en outs van Office 365. Tijdens deze sessie geven we meer informatie over SharePoint / One drive en One Note, wat is het precies en wat kan het? Een ander belangrijk onderwerp van deze sessie is samenwerken met Office 365. Tot slot geven we tips en trics over Excel en Word (denk aan Lay out, indexering, samenvoegen en opmerkingen) zodat u ook hier meer uit kunt halen! Heeft u al (voor een deel) Office365, maar wilt u er meer uithalen? Kom dan naar de sessie op donderdag 22 november!


Meer kennissessies..

Ook voor volgend jaar staan er weer een aantal kennissessies op de planning. Daarover volgt later meer!

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.