https://www.heiper.nl/1e-avg-informatiesessie/n153c29
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 
Heiper ICT

Vandaag hebben wij de eerste AVG informatiesessie bij Heiper georganiseerd met een selecte klantengroep. In deze sessie behandelden wij de laatste ins en outs omtrent de AVG verordening en werden er handvatten gegeven om er zelf als organisatie ook mee aan de slag te gaan.

Wij zien dat er nog veel onduidelijkheid bestaat rondom de AVG en wij proberen onze klanten dan ook zoveel als mogelijk in te lichten! Binnenkort zullen wij daarom nog een aantal van deze sessies organiseren! Interesse om aan te sluiten? Houd dan onze website in de gaten waar je jezelf binnenkort kunt aanmelden voor één van deze sessies of neem contact met ons op!

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.